Belysning i fokus

Vi har ett riktigt bra utbud av lampor som passar bra i den inredning som du själv väljer. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med lampor till ditt hem. Vi har alltid fraktfritt på alla beställningar över 500:- på alla köp. Vi vår meny kan du hitta bland vårt stora sortiment. Hos oss kan du alltid hitta en snygg lampa. Glöm inte följ oss på Facebook och Instragram.

Badrumsbelysning

Belysning i badrummet I ett badrum så bör det finnas tre olika belysningsfunktioner. En ljuspunkt vid spegeln som ger bra ljus i ansiktet, lampa i taket för att ge bra ljus när man städar badrummet. Till sist också belysning som ska ge lite mys i badrummet, gärna med dimmerfunktion.

Till vår badrumsbelysning ...

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning Även om sommarperioden inte är så lång så behövs bra belysning utomhus. Belysningspunkt vid entrén, ledljus vid passage och gångar runt huset, samt för uteplatsen för de sena kvällarna. För de som har uterum så behövs också bra val av lampor.

Till vår utomhusbelysning ...

Bordslampor

Bordslampor med bra belysning Tyvärr glömmer många av oss hur viktigt det är med bra bordsbelysning. Bordslampor hjälper ögat att inte bli så ansträngt. Speciellt viktigt när så många av oss sitter med datorer. Köpa en bra bordslampa som ger dig bra belysning så du slipper tråkig huvudvärk.

Till våra bordslampor ...

Golvlampor

Bra ljus med golvlampor Precis som med bordslampor så är golvlampor också viktiga för att ge balanserat ljus som avlastar ögonen vid t ex bokläsning. En golvlampa ger inte bara bra belysning, den kan även vara en snygg inredningsdetalj i ditt rum.

Till våra golvlampor ...

Ljuskällor

Ljuskällor med bästa kvalité Tidigare skulle ljuskällor (t ex glödlampor) bara ge bra ljus. Idag är det mer än så. Ljuskällor idag ska ge dig billig drift när du väljer LED-belysning. Detta är något som vi är riktigt duktiga på. Dessutom har vi ett brett sortiment med LED-lampor att välja bland.

Till våra ljuskällor ...

Trädgårdsbelysning

Vacker belysning för trädgården Idag är det enklare att skapa vacker utebelysning i sin trädgård. Vi har belysningssystem som använder 12V och 24V som du själv kan koppla in och ge snyggt effektljus utan att anlita en elektriker.

Till vår trädgårdsbelysning ...

Skrivbordslampor

Skrivbordsbelysning Vad hände med skrivbordslampan? Många verkar ha glömt hur viktigt det är med bra ljusspridning. Vi hjälper er att hitta rätt skrivbordslampa som ger dig bästa möjliga ljus och som dessutom är riktigt snygg.

Till våra skrivbordslampor ...

Plafonder

Våra vackra plafonder Ibland är takutrymmet begränsat och då är plafonder ett bra val för att få bra belysning. Vi har ett stort urval av plafonder att välja bland. Hos oss på Lampan hittar du det bredaste utbudet av plafonder som ger riktigt bra ljus.

Till våra plafonder ...

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 SEK
Till kassan
Fri frakt över 500:-
Snabba leveranser
Stäng