Skön sommar med fläkt som svalkar!

 

Under en varm sommar behöver man en fläkt som svalkar skönt och behagligt. Du minns säkert dom där sommarnätterna som är så där varma att man inte kan sova? Just dom dagarna är det perfekt med en bra fläkt som ger skön bris och svalkar skönt. En takfläkt ska också vara en vacker detalj och inredningsdetalj som följer trenderna och efterfrågan. Om du behöver tips och råd om fläktar så kan du kontakta Lampan Kundtjänst på kontakt@lampan.se eller alternativt på 0522 - 866 86.

 

Ljudlösa TYSTA fläktar

När du ska köpa en takfläkt, bordsfläkt eller golvfläkt är det viktigt att du köper en som håller bästa möjliga kvalité. Vad är bra kvalité för fläktar? En bra fläkt med hög kvalité ska vara tyst och ljudlös, en fläkt ska vara snygg och vacker, fläkten ska ha bra effekt och möjligheter att ställa in för att passa rummet och miljön den är placerad i.

 

Lampan har ett brett sortiment med fläktar och det kommer bli större i samband med att Lampan tar inumärken av fläktar. Fläktarna finns i både klassisk design, modern design samt i många olika storlekar för at fler vart passa flera miljöer.

Lampans fläktar

 

 

Belysning i fläkten

Om du väljer att köpa en takfläkt kan det vara en fördel om den även har bra belysning inbyggt. Det som behövs är en takdosa/eluttag i taket så blir det enkelt att monter upp fläkten. Fläkten ska ge behaglig temperatur så du håller kroppen sval. Kombinera fläkten med en effektiv lampa och effektfull och stark fläkt.

 

Fläkt på vintern

Många tänker att fläktar inte behövs i norden med vårt klimat. Men faktum är att fläktar fyller en mycket viktig funktion även vintertid. Speciellt takfläktar. Det är när du använder din vedeldade kamin som du måste få cirkulation på värmen. Fläkten hjälper till att sprida värmen jämt i hela rummet. När du eldar i din kamin så stiger värmen uppåt. Med hjälp av en bra fläkt skapar du en korrekt och jämn spridning av varmluften. Så detta innebär att du har nytta av fläktar både sommar som vinter.

 

Bordsfläktar och golvfläktar

Det kan vara svårt att montera fläkt i taket och man kanske inte vill ha fläkt monterad i taket i alla sina rum. Lösning på detta är bordsfläktar och golvfläktar. Det enda som behövs är eluttag, då kan du direkt få frisk och svalkande luft i vilket utrymme du så önskar. Flexibelt att använda i flera rum i huset, sommarstugan eller lägenheten.

 

Fläkt med fjärrkontroll

De flesta takfläktar har fjärrkontroll så man enkelt och lätt kan ställa in fläkten i olika komfortlägen. Vilket läge skulle du föredra? Vilken svalka behöver du i sommar? Låt fjärrkontrollen göra jobbet åt dig.

 

Fläkt till takvåning

Har du någon gång varit uppe på en övervåning som ligger direkt under ett tak? Då minns du också hur varm det blir och hur svettig man lätt blir. I just såna utrymmen är en takfläkt perfekt för att skapa svalka. Fläktar som kan användas i snedtak finns i olika modeller, välj den som passar ditt utrymme bäst. Det finns även möjlighet att förlänga fläktstången på en takfläkt så att fläkten kommer lite längre ifrån taket. Som alternativ till fjärrkontroll till fläktar så finns också väggkontroll att köpa till för att förenkla användningen.

 

Exemple på riktigt bra fläktar ser ni här nedanför:

Mer av våra fläktar hittar du här >>

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 SEK
Till kassan
Fri frakt över 500:-
Snabba leveranser
Stäng